Η εταιρία μας, συνεργάζεται με όλες τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του κλιματισμού για την καλύτερη και την πιο αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών της.
Η εταιρεία FUJITSU GENERAL Ltd εδρεύει στην Ιαπωνία και αποτελεί το βασικό προμηθευτή μας. Είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κλιματιστικών μηχανημάτων στον κόσμο και επί σειρά ετών τα κλιματιστικά της είναι πρώτα σε πωλήσεις στην Ευρώπη.
Τα προϊόντα της FUJITSU GENERAL, χάρη στην άριστη ποιότητα, το design, τα πρωτοποριακά συστήματα παραγωγής τους, την υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία της κατασκευάστριας εταιρείας, σε συνδυασμό με την άρτια τεχνική υποστήριξη της F.G. EUROPE Α.Ε., απολαμβάνουν υψηλής εκτίμησης εκ μέρους των καταναλωτών, γεγονός που τα κατατάσσει πρώτα σε πωλήσεις.
Η σειρά των προϊόντων της FUJITSU GENERAL περιλαμβάνει συσκευές κλιματισμού τύπου:

• Οροφής / τοίχου (Fujitsu, General, Fuji Electric)
• Τοίχου (Fujitsu, General, Fuji Electric)
• Αεραγωγού (Fujitsu, General, Fuji Electric)
• Compact / Κασέτας (Fujitsu, General, Fuji Electric)
• Πολυσυστήματα Multi (Fujitsu, General, Fuji Electric)
• Δαπέδου / Οροφής (Fujitsu, General, Fuji Electric,)
• Οροφής (Fujitsu, General)

Ποιοτικά Ιαπωνέζικα κλιματιστικά Daikin.

Η Daikin είναι η μοναδική εταιρία η οποία ειδικεύεται μόνο στη κατασκευή κλιματιστικών. Η Daikin είναι Ιαπωνική εταιρία και κατασκευάζει όλων των ειδών τα κλιματιστικά ( τοίχου, δαπέδου, οροφής, ντουλάπες, κασέτες ψευδοροφής και καναλάτα). Επιπλέον επεξεργάζεται μία κλίμακα τίμων, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών. Η Daikin στοχεύει να είναι πάντα κοντά στους πελάτες έτσι ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών στο μέγιστο δυνατό βαθμό, για αυτό το λόγο η σειρά FTX κατασκευάζεται σε ευρωπαικά εργοστάσια της Daikin , με στόχο τη προσαρμογή πλήρως στις ευρωπαικές συνθήκες. Η Daikin είναι συνώνυμο με την αξιοπιστία, υψηλή ποιότητα και φιλικό προς το περιβάλλον. Αγοράζοντας Daikin μπορείτε να αποκτήσετε τον καλύτερο εξοπλισμό κλιματισμού στην αγορά.

Τα inverter της Mitsubishi Electric εξασφαλίζουν ταχεία άνετη λειτουργία και εκπληκτικά χαμηλό κόστος λειτουργίας. Η εταιρία διατηρεί σημαντικό ρόλο στην αγορά των κλιματιστικών, χάρη στην εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Η Mitsubishi Electric αποτελεί βασικό στοιχείο σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτικών προιόντων της εταιρίας λόγω της εξαιρετικής ποιότητας.

Διαθέτουμε και εγκαθιστούμε όλους τους τύπους και μοντέλα των κλιματιστικών ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

1DAIKINFUJITSUMITSUBISHI